Пошуковий запит: (<.>A=Хоміцька О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. |
Хоміцька О. Г. Алжирський арабомовний роман: етапи становлення та еволюції [Електронний ресурс] / О. Г. Хоміцька // Східний світ. - 2013. - № 4. - С. 139-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/SkhS_2013_4_16
|
2. |
Хоміцька О. Г. "Схід очима Заходу”: міжнародна конференція в Кувейті [Електронний ресурс] / О. Г. Хоміцька // Східний світ. - 2013. - № 4. - С. 213-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/SkhS_2013_4_28
|
3. |
Хоміцька О. Г. Cтруктурно-композиційні особливості роману Нагіба Махфуза "Весільна пісня” ("AfrāÊ al-qubba”) [Електронний ресурс] / О. Г. Хоміцька // Сходознавство. - 2013. - № 61. - С. 198-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Skhodoz_2013_61_16
|
4. |
Хоміцька О. Г. традиції арабського середньовічного жанру "ріхла" в романі Нагіба Махфуза "Подорож Ібн Фаттуми" [Електронний ресурс] / О. Г. Хоміцька // Літературознавчі студії. - 2013. - Вип. 40(2). - С. 297-305. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Lits_2013_40(2)__39
|
5. |
Хоміцька О. Г. Вшанування пам’яті Михаїла Нуайме у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка: до 125-річчя від дня народження [Електронний ресурс] / О. Г. Хоміцька // Східний світ. - 2015. - № 1. - С. 169-171. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/SkhS_2015_1_23
|
6. |
Гавриленко О. С. Ефективна модифікація фунгіцидного препарату з мікроелементами, отриманими за нанотехнологіями [Електронний ресурс] / О. С. Гавриленко, О. А. Хоміцька, А. Г. Пащенко, О. В. Загорулько, Т. В. Нестерчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 95-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__25
|
7. |
Кочубей Ю. М. ICHAL: перша міжнародна конференція з історії арабської літератури в Україні [Електронний ресурс] / Ю. М. Кочубей, О. Г. Хоміцька // Східний світ. - 2016. - № 1. - С. 130-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/SkhS_2016_1_18
|
8. |
Гавриленко О. С. Оцінка впливу мікробіологічних процесів під час зберігання зерна ярої пшениці [Електронний ресурс] / О. С. Гавриленко, О. А. Хоміцька, О. В. Загорулько // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2016. - № 4. - С. 31-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2016_4_7 Вивчено вплив комплексного препарату зі складовими мікроелементного походження на бактерії та культури грибів, виділені з зерна ярої пшениці ДП Новотроїцького елеватора Київської області в період зберігання. Встановлено ефективність фунгіцидної дії препарату, до складу якого входять мікроелементи срібло та мідь у формі органічних солей карбонових кислот, отриманих за допомогою нанотехнологій. Представлено результати досліджень видового складу збудників хвороб зерна озимої пшениці.
|
9. |
Гавриленко О. С. Визначення мікробіологічних ризиків під час дослідження м'яса свиней, уражених саркоцистозом [Електронний ресурс] / О. С. Гавриленко, О. А. Хоміцька, О. В. Загорулько // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2015. - № 4. - С. 64-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2015_4_18 Визначено підходи до оцінки мікробіологічних ризиків під час використання в їжу свинини, одержаної від уражених саркоцистозом тварин. Проведено аналіз мікробіологічного ризику м'яса свиней, уражених саркоцистозом, включено кількісну та якісну інформацію мікробіологічних небезпек у дослідженому матеріалі. Встановлено, що в зразках з різним ступенем ураження саркоцистами підвищується не тільки кількість мезофільних аеробних і факультативно анаеробних мікроорганізмів у м'ясі, але й кількість патогенних і умовно-патогенних мікроорганізмів.
|
10. |
Гавриленко О. С. Відповідність м'ясних та м'ясорослинних консервів вимогам національних стандартів України [Електронний ресурс] / О. С. Гавриленко, О. А. Хоміцька, О. В. Липовець // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2017. - № 4. - С. 77-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2017_4_17 Наведено результати досліджень 22-х зразків м'ясних та м'ясорослинних консервів українських виробників за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками. Проаналізовано показники якості та безпечності консервів, що реалізуються в торговій мережі по Україні. За результатами проведених досліджень встановлено невідповідності дослідних зразків консервів українських підприємств-виробників вимогам стандартів за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками, що свідчить про те, що м'ясо, закладене в банки було нижчого гатунку і не зовсім якісним, а також мають місце порушення на етапах технологічних операцій виробництва та стерилізації.
|
11. |
Гавриленко О. С. Мікробіологічний контроль м'ясних та м'ясорослинних консервів [Електронний ресурс] / О. С. Гавриленко, О. А. Хоміцька, О. В. Загорулько // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2017. - № 4. - С. 81-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2017_4_18 Наведено результати досліджень якості 22-х зразків м'ясних та м'ясорослинних консервів українських виробників за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками. Проаналізовано показники якості та безпечності консервів, що реалізуються в торговій мережі по Україні. За результатами проведених досліджень встановлено невідповідності згідно з діючими стандартами за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками, що свідчить про порушення на етапах виробництва дослідних зразків консервів українських підприємств-виробників.
|
12. |
Гавриленко О. С. Експертні дослідження м'яса та м'ясних продуктів [Електронний ресурс] / О. С. Гавриленко, О. А. Хоміцька, О. В. Загорулько // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2017. - № 1-2. - С. 74-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2017_1-2_16 Наведено результати досліджень якості та безпечності м'яса та ковбасних виробів українських виробників за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками. Проаналізовано основні показники безпечності продуктів, які реалізуються в торговій мережі. По результатам досліджень встановлено основні причини невідповідності згідно з діючими стандартами - це показник загального мікробіологічного забруднення (МАФАМ) і перевищення кількості бактерій групи кишкових паличок, що свідчить про порушення технологічних режимів та санітарно-гігієнічних вимог виробництва, зберігання, транспортування та реалізації.
|